Det gør vi

Nordic Fruit sigter efter at være den mest pålidelige og fleksible leverandør af frisk frugt og grønt til den danske grossisthandel indenfor dagligvare- og cateringsektoren. Vi vil ikke nødvendigvis være totalleverandører i sektoren.

Vores mål er at distribuere frugt og grønt med afsæt i en gennemtænkt logistik og i samarbejde med branchens bedste producenter og leverandører. Det betyder, at du får dine varer til tiden på den måde, du vil have dem. Du kan regne med os.

Vores målsætning er ikke at være de største - vi vil meget hellere være de bedste​

Det stærkeste team

I forbindelse med opstarten har vi samlet et team af dygtige holdspillere med stor erfaring indenfor hvert deres område af markedet. Vi har fokuseret meget på at samle de "rigtige mennesker", såvel fagligt som menneskeligt.

Vores mål er at opbygge branchens absolut bedste team, der fokuserer 100 % på at gøre Nordic Fruit til den mest fleksible og dedikerede leverandør af frugt og grønt til det danske detail- og grossistled.

Vi har via vores mangeårige virke i branchen fået opbygget et stærkt leverandørnetværk, som brænder for vores projekt på samme måde, som vi selv gør.

Vores stærkeste kort er vores manøvredygtighed - det er her vi kan og vil gøre en forskel.

Nordic Fruit A/S

I Uganda planter vi social climate trees som led i et CO2-reducerende projekt, der kan bidrage til klimakompensation og lokal udvikling.

CVR: 31590248

in PASSION FOR FRUIT

Kontakt

Litauen Allé 13, 2033 2630 Taastrup