Samarbejdspartnere​

Total Produce Nordic

Total Produce Nordic er et resultat af et nordisk samarbejde mellem danske Lembcke Gruppen og svenske Everfresh, som blev startet i 2007. I dag er begge virksomheder en del af Total Produce Nordic, som er markedsledende indenfor segmentet frisk frugt og grønt i Norden. Vi er en frugt og grønt-distributør og logistikpartner med et stort netværk i hele verden. Med vores brede kontaktnet af leverandører rundt om i hele verdenen kan vi levere nordiske og europæiske kunder frisk frugt og grønt hele året rundt. Vores moderne logistikenheder gør, at vi altid kan levere friske produkter af høj kvalitet.

Nature's Pride

Nature’s Pride er firmaet bag brandet ”Eat Me”. Det har specialiseret sig i import, modning, pakning og distribuering af unikke frugter og grøntsager. Fra spiseklare eksotiske frugter og grøntsager samt delikate friske bær til produkter uden for sæson. Sammen med vores partnere gør vi en forskel hver dag. Den høje kvalitet af vores frugter og grøntsager er et resultat af mange faktorer: Lige fra vores dedikerede avlere, vores tillidsfulde medarbejdere og vores unikke ekspertise inden for frugtmodning til en flot præsentation på hylderne hos vores kunder. Som et resultat af dette ved vi med sikkerhed, at vi kan levere den bedste kvalitet, og at vores slutbrugere kan nyde vores unikke produkter hver eneste dag - året rundt.

Nordic Fruit A/S

I Uganda planter vi social climate trees som led i et CO2-reducerende projekt, der kan bidrage til klimakompensation og lokal udvikling.

CVR: 31590248

in PASSION FOR FRUIT

Kontakt

Litauen Allé 13, 2033 2630 Taastrup