Historie

2008

I 2008 etablerede Torben Lyngholm Ullergaard, Lars Boe Lembcke & Atze Hartog Nordic Fruit A/S. Firmaet gik i luften d. 1. juli. i lokaler beliggende i Fjenneslev nær Ringsted.

2009

I April flyttede Nordic Fruit A/S til Grønttorvet i Valby for at komme tættere på Foodservice-kunderne. På samme tid blev Kurt Herskov, der har en fortid hos Lembcke, ansat som sælger, og Kim René Hansen tiltrådte som indkøber. Kim var før sin tiltrædelse Country Manager hos Nature's Pride. Kim skabte derefter rammerne for vores nuværende og meget tætte samarbejde med Nature's Pride.

2011

Nordic Fruit A/S introducerede EAT ME-brandet i Danmark. I løbet af kort tid skabte det en stor efterspørgsel, der gør, at vi nu leverer EAT ME i hele landet.

2016

Det nye grønttorv, også kaldet ”Copenhagen Markets”, blev færdigbygget, og Nordic Fruit A/S flyttede til Taastrup i nye, store lokaler, som stadig i dag er her, virksomheden er beliggende.

2017

Nordic Fruit A/S indledte et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og Danida, der hører under det danske Udenrigsministerium, om et projekt i Uganda. Rammerne om projektet er at opbygge en økologisk produktion af forskellige grøntsager, hovedsageligt søde kartofler, med eksport for øje. Dette er for at hjælpe lokale og flygtninge til et mere værdigt liv.

2018

I 2018 fejrede Nordic Fruit A/S 10 års jubilæum. Begivenheden blev fejret af medarbejdere, kunder og leverandører, og som prikken over i'et blev Uganda-projektet godkendt af Danida.

2019

I Januar indtrådte Kim René Hansen i ejerkredsen, og i november samme år solgte Atze Hartog og Lars Boe Lembcke deres aktieandel til Total Produce Nordic A/S.​

Fakta

Vi har mere en 120 års erfaring til sammen. Teamet bag Nordic Fruit A/S har stor erfaring i alt fra indkøb, salg og handling til produktudvikling, markedsføring & distribution.

Nordic Fruit A/S

I Uganda planter vi social climate trees som led i et CO2-reducerende projekt, der kan bidrage til klimakompensation og lokal udvikling.

CVR: 31590248

in PASSION FOR FRUIT

Kontakt

Litauen Allé 13, 2033 2630 Taastrup